Möbler, vitvaror med mera! Upp till 80 % rabatt vid indexavslut

Från 30 maj till 3 juli, gör dig redo för de mest otroliga erbjudandena i stan! Den långa väntan är över! Det är indexförsäljningen! 

Få upp till 80 % rabatt på möbler, madrasser, soffor, hushållsapparater och heminredning. Missa inte denna fantastiska lagerförsäljning med galna rabatter och giveaways! 

Spendera enligt villkoren, och få en kupong värd upp till 1,500 XNUMX Baht för ditt nästa besök. Dessutom kan du njuta av specialerbjudanden på elektriska apparater och upp till 50 % rabatt från Banana. 

Registrera dig för JOY-medlemskapet nu gratis, och Få en omedelbar rabatt på 150 baht och 500 bonus JOY LUCKY-poäng. TDu har fler chanser att vinna 1 av 3 Samsung Galaxy S24 Ultras, värda totalt 140,700 XNUMX Baht.

Och det är inte allt! För Kasikorn Bank-kreditkortsinnehavare, njut av 0 % räntebetalningar i 4 månader och tjäna upp till 1 miljon K-poäng! Standardräntan är 16 % per år, så se till att använda krediten på ett ansvarsfullt sätt och betala tillbaka i sin helhet för att undvika ränta, enligt bankens villkor.

Även om det är en fräsande utförsäljning, vi uppmuntrar dig fortfarande att handla klokt och bara köpa det du behöver.

Otroliga erbjudanden och otroliga rabatter väntar på dig på Indexutförsäljningen från 30 maj till 3 juli på all Index Living Mall grenar.

Plats : https://bit.ly/3UYdLAR

Ansök JOY-medlem : https://bit.ly/3V3QSvI

Sponsrat innehåll.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.