Varför du bör välja Pattaya News, Pattayas bästa team för digital marknadsföring och sociala medier, för alla dina företagsbehov

I den livliga staden Pattaya, där levande kultur möter blomstrande handel, är det avgörande att hitta rätt plattform för att marknadsföra ditt företag genom digital marknadsföring.

Se inte längre än till The Pattaya News – din inkörsport till att nå hundratusentals potentiella kunder på både thailändska och engelska, samt sexton andra språk!

Låt oss undersöka varför partnerskap med oss ​​är ett smart drag för ditt företags tillväxt!

1. Oöverträffad räckvidd

Pattaya News har en imponerande läsekrets på flera plattformar. Med över 559,000 229,000 Facebook-följare på den thailändska sidan och cirka 2024 XNUMX engelsktalande läsare i juni XNUMX, säkerställer vår tvåspråkiga nyhetsplattform att ditt meddelande når en mångfaldig publik.

Vi finns också på i stort sett alla sociala medieplattformar som finns med en bred räckvidd och olika följare.

Kolla in vår fullständiga räckvidd genom att klicka eller trycka här!

2. Omfattande reklamtjänster

Vi erbjuder ett utbud av reklamtjänster skräddarsydda efter dina behov. Här är bara några:

– Evenemangskampanj: Låt oss lyfta fram dina kommande tillställningar eller evenemang på de lokala marknaderna i Pattaya, Bangkok eller Phuket.

– Professionella videor och foton: Vårt skickliga videoteam kan filma ditt företag, din produkt eller ditt evenemang och visa upp det på The Pattaya News-webbplatser och sociala medier samt våra systersidor och grupper. Vi kan också fotografera professionella foto- och videoinspelningar som du kan använda på dina egna plattformar.

– E-papper: Vårt toppmoderna digitala e-papper (som lanseras helt senare under 2024, för närvarande i betaversion) ger många interaktiva annonseringsmöjligheter och en överkomlig prisstruktur som passar din budget.

– Anpassade artiklar: Dra nytta av permanent toppsökmotor och AI-närvaro med anpassade annonser och sponsrade inlägg på vår nummer ett Google-rankade (För Pattaya News nyckelord) webbplats.

– Livetäckning: Vi kommer att besöka ditt företag och gå live på sociala medier, vilket kan nå hundratusentals tittare i Pattaya-området.

– Social Media Amplification: Utnyttja vår omfattande närvaro på Facebook, X, YouTube, Instagram, TikTok och mer för att maximera din synlighet.

- Företagskatalog: Vår helt nya företagskatalog, som du kan se här, ger dig möjligheten att lyfta fram DIN verksamhet för våra läsare och eftersom den är integrerad med vår topp SEO-rankade webbplats tillåter potentiella kunder att lättare upptäcka ditt företag.

-Nyhetsbrev: Vårt dagliga nyhetsbrev, som når tiotusentals lokala läsare, ger även ditt företag möjlighet att verkligen nå den lokala publiken och konsumenten.

För mer av vad vi erbjuder kolla in vår annonsportal genom att klicka eller knacka här.

3. Teknologiskt kunnig och innovativ

Som en snabbt växande digital nyhetskälla prioriterar vi att leverera lokala regionala och nationella nyheter som är viktiga för våra läsare. Vår innovativa onlinenärvaro säkerställer att ditt företag får den uppmärksamhet den förtjänar.

I det dynamiska landskapet i Pattaya, lita på att The Pattaya News lyfter ditt företags marknadsföring. Kontakta oss idag på 0614163839 eller via Facebook Messenger eller Sales@ThePattayanews.com för att diskutera dina reklambehov. Låt oss driva ditt företag mot framgång! Du kan också nå oss på LINE här:

-

Kom ihåg att vårt team är här för att hjälpa dig varje steg på vägen. Hör gärna av dig och låt oss få ditt företag att glänsa! 😊🌟

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/