Thailändsk polis slår till mot illegalt EM 2024-spel, arresterar över 1,800 XNUMX personer

Nationellt —

Den 21 juni 2024, Pol. Generallöjtnant Akradet Pimonsri, biträdande kommissarie för den kungliga thailändska polisen, gav en uppdatering om det rikstäckande tillslaget mot illegalt spelande i samband med Euro 2024.

Operationen, som genomfördes 14-20 juni, syftade till att ta itu med illegal spelverksamhet både online och på plats.

Pol. Generallöjtnant Akradet rapporterade att Centrum för förebyggande och undertryckande av illegalt spelande hade inrättats specifikt för Euro 2024, från 14 juni till 14 juli. Detta initiativ fokuserar på att förebygga och undertrycka illegal vadslagning på fotbollsmatcher på olika plattformar.

Under operationen grep thailändska myndigheter 1,578 248 personer för att ha deltagit i olagliga spelaktiviteter på plats och 62 personer inblandade i onlinespel på 1.4 webbplatser. Dessa webbsidor för hasardspel online genererade enligt uppgift över XNUMX miljarder baht i omlopp.

Pol. Generallöjtnant Akradet betonade att alla former av spel är olagliga och att de inblandade kommer att få juridiska konsekvenser. Allmänheten uppmuntras att rapportera alla illegala spelaktiviteter eller andra brott genom att ringa 191 eller 1599, tillgängligt dygnet runt.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.