Pattaya fotbollsstadion kommer också att bli en konsert i världsklass

Pattaya, Thailand – I en spännande utveckling för både musikentusiaster och turister, håller Pattaya Football Stadium på att byggas med planer på att även förvandla den till en konsertlokal i världsklass. Tillkännagivandet gjordes av Settha Thavisin, premiärministern, under hans senaste besök i området.

Nyckelfunktioner för den kommande arenan

1. Rymligt område: Stadion har en stor vidsträckta, vilket ger gott om utrymme för storskaliga evenemang. När det är färdigt kommer det att rymma mer än 20,000 XNUMX personer, vilket gör det till ett idealiskt val för att hålla stora konserter.

2. Modern infrastruktur: Pattaya fotbollsstadion kommer att utrustas med toppmoderna faciliteter. Från ljudsystem till sittarrangemang, varje detalj kommer att övervägas noggrant för att förbättra konsertupplevelsen.

3. Bekväm transport: Tillgänglighet är en prioritet. Beläget i hjärtat av Pattaya, garanterar hotellet enkel tillgång för både lokala invånare och turister. Välanslutna vägar och kollektivtrafik kommer att underlätta smidiga resor till och från stadion.

Säkerställa beredskap för konserter i världsklass

Herr Thavisin betonade vikten av noggranna inspektioner och förberedelser. Specifikt måste det elektriska systemet utvärderas noggrant för att säkerställa att det kan hantera kraven från storskaliga konserter. Belysningsinfrastrukturen måste granskas för att förhindra eventuella störningar under föreställningar. Dessutom bör in- och utfartsvägarna breddas för att tillgodose den förväntade tillströmningen av konsertbesökare.

"Genom att förvandla Pattaya fotbollsstadion till en konsertlokal i världsklass," sa Thavisin, "siktar vi på att attrahera betydande intäkter från turister som besöker Chonburi-området."

Slutdatumet för stadion är satt till 2025, och förväntan växer bland musikentusiaster och arrangörer av evenemang. Med sitt strategiska läge, moderna bekvämligheter och engagemang för excellens är Pattaya Football Stadium redo att bli en främsta destination för oförglömliga musikupplevelser, enligt Mr. Thavisin.

Pattaya News noterar dock att den länge under utveckling stadion inte är utan kritik. Stadion ligger nära många bostadsområden och förorter vars invånare sannolikt skulle vara oroliga för den extra trafik och det buller som sport- och musikevenemangen skulle medföra till deras område.

Läs mer om bygget av stadion från vår tidigare bevakning här.

Alla bilder Pattayas borgmästarkontor.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/