Fastighet - Litet hotell till salu på Soi 5 Pratumnak i Pattaya

Pattaya – 15-rumshotell till salu på Soi 5 i Pratumnak Hill, bara 100 meter från stranden! 🌊Njut av låg hyra, ytterligare reducerad av andrahandsintäkter från caféet på bottenvåningen. Bra läge och bra investeringsmöjlighet!

Mer information och prisinformation kan hittas genom att klicka eller trycka här.

Kontakta oss Siam Business Brokers inte The Pattaya News för frågor eller förfrågningar.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/