Fastighet: Waterfront Club till salu på Pattayas Walking Street

Pattaya – En förstklassig klubb vid vattnet till salu på stadens berömda Walking Street! Har ett förstklassigt ljudsystem, kapacitet för 150 gäster, 2 VIP-områden, kök för en begränsad meny, DJ-bås och LED-skärmar. En uppslukande nattlivsupplevelse väntar!

Mer information och priser hittar du genom att klicka eller trycka HÄR.

Kontakta oss Siam Business Brokers inte Pattaya News med frågor eller förfrågningar.

Sponsrad annons.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/