Sattahip berusad förare hittades sovande mitt på vägen efter att ha parkerat bilen för att vila

Sattahip —

En thailändsk man parkerade sin bil vid sidan av vägen i Sattahip för att vila på grund av att han var för berusad. Han hittades dock senare sovande utanför sin bil mitt på vägen.

Incidenten inträffade den 22 juni 2024, på motorväg 332, kilometer 3/900, mellan Kasem Pol-korsningen och Jae-korsningen i Sattahip-distriktet, Chonburi-provinsen. Polisen i Sattahip reagerade till platsen klockan 5 efter att ha fått en rapport från en grupp cyklister om att en sedan var parkerad på sidan av vägen och att föraren var medvetslös på marken i närheten.

Vid ankomsten hittade polisen en vit Mazda 2 sedan vid vägkanten med motorn avstängd. Föraren, identifierad endast som Mr. Natthaphum, 36, hittades berusad och liggande och sov på vägen och blockerade vänster körfält. Han hade ingen skjorta på sig och hade bara svarta shorts.

Mr. Natthaphum sov så djupt att det tog poliser över 10 minuter att väcka honom och få honom att resa sig. Som tur var blev han inte påkörd av några förbipasserande fordon och mådde helt okej.

Mr. Natthaphum avslöjade för lokala medier att han hade druckit på en restaurang före händelsen. Efter att restaurangen stängt försökte han köra hem, som låg cirka 5 kilometer bort. Han kunde dock inte minnas vad som hände mellan att han lämnade restaurangen och att han vaknade mitt på vägen.

Polisen i Sattahip misstänkte att Natthaphum avsiktligt kan ha parkerat sin bil och somnat i ett försök att undvika att bli fångad vid en alkoholkontroll.

Herr Natthaphum fick vatten för att tvätta ansiktet och nyktra till. Polisen kontaktade hans familj för att hjälpa honom att köra hem. Mannen ska enligt uppgift inte ha åtalats.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.