Pattaya och National Telecom Partner för att vidareutveckla 5G Pattaya Smart City

FOTO: Posttoday

Pattaya —

Pattaya City och National Telecom Plc (NT) har undertecknat ett samförståndsavtal (MOU) för att samarbeta kring utvecklingen av 5G Pattaya Smart City-projektet.

Undertecknandet genomfördes tisdagen den 25 juni av Pattayas borgmästare Mr. Poramase Ngampichet och överste Sapphachai Huwanan, NTs president, i Pattayas stadshus. Detta samarbete syftar till att tillämpa 5G-internetteknik, artificiell intelligens (AI)-teknik och Internet of Things (IoT) för Pattayas övergripande stadsförvaltning.

Projektet inkluderar installationen av "smarta poler" i hela Pattaya City för att förbättra 5G-internettillgängligheten och livskvaliteten för invånare och turister.

Pattayas borgmästare Mr. Poramase meddelade att Pattaya anammar Smart City-konceptet för att förbättra dess attraktionskraft och livlighet. Han sa att staden lämpar sig för alla typer av aktiviteter och har utmärkta platser för konferenser, seminarier, akademiska sammankomster och utställningar. Stadens partnerskap med NT kommer att ytterligare förbättra dessa ytterligare.

Samtidigt uttalade NT:s president överste Sapphachai att NT har åtagit sig att hjälpa till att förbättra Pattayas förvaltning och livskvalitet genom digital infrastruktur, ett 5G-nätverk, en smart city-dataplattform och andra smarta tjänsterinnovationer i framtiden.

FOTO: Posttoday

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.