Pattaya-polisen genomför större inspektioner i nöjesdistriktet, säkerställer turistsäkerhet, inga illegala aktiviteter hittades

Pattaya —

Klockan 9:06, den 28 juni 2024, inspekterade över 50 poliser från Pattaya Citys polis och relevanta myndigheter ett nöjesdistrikt i Pattaya City för att garantera turistsäkerhet och bekämpa brottslighet.

En video av inspektionerna finns på vår YouTube-kanal här.

I Soi LK, Bua Khao, södra Pattaya, kontrollerade poliser ID-kort för barägare och anställda från olika nöjesställen, genomförde drogtester och sökte efter illegala skjutvapen och andra förbjudna föremål. Inga illegala aktiviteter eller ämnen hittades.

Denna inspektion följde på en incident där en "Tuk Tuk"-klubbchef blev dödligt knivskuren av en bartender i Soi LK. Tuk Tuk-klubben är fortfarande stängd.

Pattaya-tjänstemän har uppmanat alla underhållningsleverantörer att agera ansvarsfullt, säkerställa skyddet av beskyddare och rapportera alla olagliga aktiviteter eller substanser till lokal polis för omedelbar åtgärd.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.