Fastighet – Freehold 12-rumspensionat tillgängligt i Pratumnak, Pattaya

🏨 Friköpt 12-rumspensionat i Pratumnak, Pattaya, bara 500 m från stranden!

🌊 Varje rum har balkong och eget badrum. Rymlig bottenvåning med bar, kök, toaletter, förråd och kontor. En utmärkt investeringsmöjlighet! #pattaya

Mer information och priser hittar du här.

Kontakta oss Siam Business Brokers, inte The Pattaya News, med frågor eller förfrågningar.

Sponsrat innehåll.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/