Turister i Chiang Mai räddade från Raging River av Elephant Mahout Team

Chiang Mai -

En grupp turister strandade mitt i en rasande flod efter att deras flotte kapsejsade i Chiang Mai-provinsen den 28 juni 2024. Lyckligtvis räddades de lagom av ett team av elefantryttare.

Det dramatiska ögonblicket delades på Facebooksidan av "พระครูอ๊อด วีรวฑฺฒโน ภิกฺขุ.” Inlägget visade en grupp turister som njöt av forsränning när deras flotte kantrade på grund av en plötslig stark ström. Turisterna var strandsatta mitt i en rasande flod och klamrade sig fast vid toppen av ett träd.

När Saen-familjens mahout-team bevittnade händelsen, red sin elefant vid namn Valentine, tappert in i det brusande vattnet för att rädda de strandade turisterna. Tack vare deras modiga handlingar fördes alla i säkerhet på stranden.

Inlägget fick många kommentarer från nätanvändare som berömde Saen-familjens mahout-team och Valentine för deras tapperhet och vänlighet.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.