2:a Pattaya City Painting Contest: Pattaya City, the Way of Colors erbjuder över 125,500 XNUMX baht i priser

oplus_0

Pattaya-

Den 29 juni 2024, klockan 4:00, stod Royal Garden Plaza Shopping Centre i Pattaya värd för en presskonferens för den andra Pattaya City Painting Contest. Arrangerad av flera grupper i samarbete med Pattaya City Cultural Council, syftar tävlingen till att fira bildkonst och främja thailändskt arv.

Temat för tävlingen är "Pattaya City, the Way of Colors." Deltagarna kan tävla på flera nivåer: lågstadiet, högstadiet, högstadiet, gymnasiet, yrkesexamen, högre utbildning och allmänheten. Den totala prissumman överstiger 125,500 30,000 baht, med ett maximalt individuellt pris på XNUMX XNUMX baht. Dessutom kommer ett turistfavoritpris att delas ut.

Intresserade artister kan registrera sig den 13 juli 2024, från 6:00 till 10:00 på Pattaya Beach, framför Central Pattaya Shopping Center.

För mer information, kontakta 093-2599998 eller 092-9499151, eller besök Pattaya City Cultural Councils Facebooksida.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/