Bil faller ner i bygggropen i Pattaya, andra liknande olycka nyligen

FOTO: 77kaoded

Pattaya —

En sedan föll delvis ner i ett grunt bygghål i Pattaya tidigt på onsdagen den 3 juli 2024. Lyckligtvis var det inga skador.

En video om de senaste problemen med bygggropen i Pattaya finns här på vår YouTube-kanal.

Olyckan inträffade på framsidan av Phu Yai Kui-marknaden i Nongprue-distriktet, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen. Räddningsarbetare fick rapporter om olyckan vid 2-tiden och ryckte ut till platsen.

Där hittade räddarna en Toyota Yaris-bil, med fronten nedsänkt i en bygggrop för att lägga vattenrör. Bilen skadades något.

Det visade sig att det bara fanns trafikkoner placerade runt kanten av gropen, och det fanns inga varningslampor som indikerar byggområdet.

Enligt Rangsan Manee, 52, som vaktade marknaden då och såg olyckan, verkade bilföraren ha tappat kontrollen eller misslyckats med att lägga märke till byggområdet, möjligen på grund av att föraren inte kände till vägen. Föraren försökte accelerera bilen ur gropen men misslyckades.

Herr Rangsan sa att bilens ägare sedan låste bilen och bara gick därifrån genom att ta en motorcykeltaxi. Föraren verkade oskadd.

Ögonvittnet noterade att det har skett många olyckor som denna i det här området. Han var inte säker på varför entreprenören inte installerar tydliga varningsljus för att förhindra sådana återkommande incidenter.

I en liknande olycka, en kvinnlig matleveransförare undkom med nöd och näppe döden efter att ha fallit i ett annat bygghål i Pattaya i söndags. Föraren skadades och projektentreprenören hade gjort upp ekonomiskt med henne. Staden beordrade också entreprenören att installera fler lampor för att förhindra ytterligare olyckor.

FOTO: 77kaoded
FOTO: 77kaoded

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2024!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.