Pattaya City kommer att stå värd för Pattaya Mixology And Flair Open 2024 från 8-10 juli

Pattaya —

Pattaya City, i samarbete med Bartenders and Service Association, kommer att organisera Pattaya Mixology & Flair Open 2024 från 8 till 10 juli 2024 i Central Pattaya Shopping Center.

Evenemanget syftar till att förbättra kompetensen hos dryckespersonalen, samt främja turism och stimulera den lokala ekonomin.

I år har deltagare från åtta länder redan bekräftat sitt deltagande. Tävlingen, som vanligtvis hålls på hotell, kommer att hållas på ett öppet område vid gallerian i år, vilket förväntas locka en stor publik, inklusive utländska turister.

Det exakta schemat för evenemangen är flytande och kommer att publiceras på det nedsänkta området på framsidan av Central Mall som ligger på Pattaya Beach-sidan den kommande helgen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.