Pattayas borgmästare håller evenemanget "Pattaya Playground" för att stödja ungdomstalanger

Pattaya —

Den 1 juli 2024 presiderade Pattayas borgmästare, Mr. Poramase Ngampichet, öppningsceremonin för "Pattaya Playground"-evenemanget i Lan Pho Naklua Public Park för att främja positiva aktiviteter bland Pattayas unga generation.

Herr Poramase höll ett inspirerande tal till de deltagande ungdomarna, och lyfte fram vikten av sport och fritidsaktiviteter för självutveckling. Pattaya Playground-projektet fokuserade också på att uppmuntra unga människor att visa upp sina atletiska talanger.

Pattaya Playground-projektet innehöll flera aktiviteter utformade för att stärka stadens ungdomar. Dessa inkluderar:

  • Basketturnering: Indelad i två kategorier: under-15 och under-18 pojkar divisioner.
  • Coverdanstävling: Lag om fem tävlade i att visa upp sina danssteg och kreativitet.
  • Internationella musikuppträdanden

Pattaya Playground-projektet kommer att pågå från 1:a till 26:e juli 2024, i Lan Pho Naklua Public Park. Evenemanget är öppet för allmänheten och utlovar en spännande atmosfär fylld av musik, sport och ungdomlig energi.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.