SCB X avslutar Robinhood Delivery App Service, kräver återbetalning av lån senast den 30 juli

Nationellt —

Den 2 juli 2024 meddelade Facebooksidan "ThaiRider Association" att SCB X PCL. kommer att avsluta Robinhood-applikationstjänsten som tillhandahålls av dess dotterbolag, Purple Ventures Co., Ltd., från och med 8:00 den 31 juli 2024.

Tillkännagivandet informerade låntagare med småföretagslån via Robinhood-applikationen att de måste betala tillbaka sina utestående lån genom att:

  1. Att betala av det totala utestående lånet genom olika bankansökningar senast den 30 juli 2024.
  2. För dem som är inskrivna i dagliga automatiska betalningar kommer systemet att fortsätta avdragen till den 30 juli 2024. Eventuellt återstående saldo måste också betalas av via bankansökningar senast detta datum.

Företaget begär att alla utestående lån ska regleras senast den 30 juli 2024. Efter detta datum förbehåller sig SCB X rätten att sälja skulden och/eller vidta andra lämpliga åtgärder. Ryttare kan kontrollera sina utestående saldon och göra betalningar via "Repay"-menyn i Robinhood Rider/Robinhood Shop-applikationen.

Dessutom meddelade ett meddelande riktat till hyresgäster för elmotorcyklar att hyresavtalet för elbilar sägs upp. Meddelandet förklarade att under ett styrelsemöte den 25 juni 2024 godkände SCB X uppsägningen av Robinhood-ansökningstjänsten från den 31 juli 2024, och H Sem Trading Corporation Ltd gick med på att säga upp sitt kontrakt med Purple Ventures Co., Ltd.

Hyresgäster informerades om att verksamheten skulle upphöra den 31 juli 2024, vilket gör det nödvändigt att säga upp hyresavtal för fordon och elmotorcyklar.

Alla relaterade dokument och avtal upphör detta datum. Förare måste lämna tillbaka de hyrda elmotorcyklarna till uthyraren senast den 31 juli 2024.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.