Chonburi-tjänstemän öppnar Surasak Witthayakhom School Auditorium på skolans 45-årsjubileum

Sri Racha, Chonburi-

Idag, den 4 juli 2024, på Surasak Witthayakhom-skolan i by nr 5, Surasak Subdistrict, Sri Racha-distriktet, Chonburi-provinsen, presiderade Wittaya Khunpluem, ordförande för Chonburi Provincial Administrative Organization, invigningen av skolans nya auditorium.

Ceremonin inkluderade också Dr Chaweewan Khampha, ordförande för Chicken Raising Promotion Association of Thailand (Under Royal Patronage), och Mr. Decha Chanlek, ordförande för Chonburi Provincial Administrative Organization, tillsammans med andra rådsmedlemmar och utbildningsadministratörer. Ett stort antal elever deltog också i evenemanget.

Sanae Thianrungrasamee, chef för Surasak Witthayakhom School, välkomnade lärare, alumner, föräldrar och elever. Programmet innehöll en buddhistisk sångceremoni, en aktivitet för att tillverka kläder och tilldelning av 45 stipendier till förtjänta studenter med ekonomiska begränsningar.

Under åren har skolan fått ett starkt stöd för olika projekt, inklusive att bygga infrastruktur, förbättra undervisning och lärande och utveckla pedagoger. Detta engagemang för utbildning återspeglar visionen och omsorgen hos Chonburi Provincial Administrative Organizations ledarskap, som inser vikten av att utrusta eleverna med kunskap och färdigheter för att trivas i den digitala tidsåldern, enligt skoltjänstemän.

Det nyöppnade auditoriet, finansierat av en budget på 13,489,000 XNUMX XNUMX baht från Chonburi Provincial Administrative Organization, kommer att fungera som ett nav för utbildnings- och samhällsaktiviteter, vilket främjar tillväxt och samarbete.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/