Det var en gång i Hollywoodland Kommer till Pattaya den 13 juli

Ben's Theatre Jomtien presenterar stolt återigen den brittiske berömda skådespelaren Nigel Miles -Thomas med sin soloföreställning "Once Upon a Time in Hollywoodland den 13 juli 2024Nigel sågs sist februari i Sherlock Holmes The Last Act i en fullsatt Ben's Theatre.

Mer information finns i bifogat flygblad.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/