Behöver du rese- eller sjukförsäkring för ditt nästa besök i Thailand? Här är ett bra alternativ!

Thailand-

Vi får regelbundet frågor om försäkringskrav i Thailand, och som ett resultat har vi ett alternativ för dig, våra läsare, att granska.

Masii Group/Thai Viwat Insurance presenterar prisvärda, heltäckande rese- och sjukförsäkringsalternativ (inklusive Covid vid behov) för våra läsare, för dem som behöver det för en eventuell framtida resa till Thailand.

De har också försäkringsalternativ för dem i landet som för närvarande har vanliga försäkringsplaner.

Om du planerar en resa och/eller fortfarande behöver försäkring och vill ha mer information, klicka på den här texten här för att besöka Masii.

ELLER klicka här för direktlänken: https://www.tuneprotect.co.th/en/portal/travel-insurance/TAIPOCT22/BUQWAMUX9JDXNT9RD6WE28Y33JUZN6AVX4UVNYFR24WVGGARC83NNTA

Lite grundläggande information om vissa tillgängliga erbjudanden finns också i detta nedan, från hemsidan om du klickar höger HÄR:

Friskrivningsklausul: Masii/Thai Viwat Insurance är en separat enhet från TPN National, som inte äger eller driver dem, och alla frågor eller funderingar om deras planer bör riktas till dem, inte till TPN-media. Genom att klicka på länken ovan kommer du till en tredje parts webbplats. TPN National förblir opartisk och neutral när det gäller alla viktiga beslut när det gäller läsarnas köp och beslut och presenterar denna plan helt enkelt som ett alternativ för våra läsare. Beslut om försäkringsalternativ är ett viktigt personligt beslut för alla konsumenter och TPN National är inte ansvarigt för NÅGOT beslut som fattas av en enskild person som köper försäkring och/eller undantag eller undantag från försäkringsplanens.

Detta är ett sponsrat inlägg.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/