Pattayas borgmästare leder över 300 företagsrepresentanter i storstädning på Bali Hai Pier

Pattaya —

Pattayas borgmästare Mr. Poramase Ngampiches ledde ett team på över 300 representanter från Pattayas företag i en storstädningsoperation vid Bali Hai Pier onsdagen den 3 juli.

Samhällsprojektet genomfördes kl. 9 med målet att stärka relationerna mellan Pattaya-tjänstemän och lokala företag. Det strävade också efter att främja enighet inom lokalsamhället och uppmuntra företagare att ta ansvar för att underhålla sina affärsområden.

Dessutom var initiativet en del av stadens kampanj för att se till att Pattaya är en välkomnande, säker och vacker destination för turister under bannern "Välkommen till Pattaya City."

Representanter indelade i grupper för att rengöra Bali Hai Pier. Mr. Poramase sa att piren är en viktig transitpunkt för turister som reser till Koh Larn; därför måste alla hjälpa till att hålla det rent hela tiden.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.