Pattaya-polisen blev upprörd när utlänning stoltserar med påstådd vinst på 20,000 XNUMX baht i spelautomater online

Pattaya —

En utländsk man visade upp sig hans påstådda 20,000 XNUMX bahts spelvinst från en spelautomat online på en Facebook-grupp i Pattaya, vilket upprörde Pattaya-polisen.

Den 3 juli skrev en utländsk man ett inlägg i Facebook-gruppen "Pattaya, Thailand" och skröt om sin påstådda vinst på en spelsajt och sa: "Det är bra att spela spelautomater och vinna 20,000 XNUMX baht."

Den populära thailändska Facebooksidan "Drama-addict" delade sitt inlägg och sa: "Den här mannen säger att han vann 20,000 XNUMX baht när han spelade slots i Thailand. Vad har den lokala polisen att säga om detta?”

Inlägget lockade till sig många kommentarer från nätanvändare som uppmanade polisen att utreda. Vissa kommentarer angav också att mannen möjligen spelade på Soi 6, som ligger nära Pattayas polisstation, men det fanns inga konkreta bevis för detta.

Polisen ska ha undersökt många lokala företag i området men kunde inte hitta den aktuella platsen, med några nätanvändare som sa att inlägget kan ha varit ett "skämt" eller en "avveckling" och att mannen kanske inte ens befinner sig just nu. Thailand.

Pattaya-polisen har dock förklarat att de inte tycker att situationen är rolig och sökte efter presstiden efter utlänningen, som enligt uppgift är känd för att ha postat online, för att intervjua honom. De uppmuntrade mannen att ge sig själv och tala med dem personligen.

Spelande är strikt olagligt i Thailand, med några av de strängaste anti-spellagarna i världen, förutom det statliga sponsrade nationella lotteriet.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2024!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.