Sri Racha kommer att stå värd för ett spektakulärt belysningsevenemang The Magical Island från 20-28 juli

Sri Racha —

Den 5 juli 2024 presiderade Chaiphon Paephiromrat, vice guvernör i Chonburi-provinsen, ett möte för att förbereda Vijitr Chonburi the Lighting Illumination-evenemanget "The Magical Island" för att främja turism i Sri Racha, Chonburi.

Mötet diskuterade olika aspekter som evenemangets format, trafikledning, renlighet och utsedda parkeringsområden. Detta evenemang ligger i linje med regeringens policy "IGNITE Thailand" för att främja turism i alla dimensioner och syftar till att stärka turistnäringen och välkomna både internationella turister och thailändska deltagare.

Aktiviteterna är designade för att vara samtida och möta målgruppens behov, vilket skapar nya landmärken i området. Thailands turistmyndighet (TAT) har valt Si Racha som värd för evenemanget Vijitr Chonburi the Lighting Illumination "The Magical Island" för att främja Sri Racha som turistdestination, skapa arbetstillfällen och öka produktionen av lokala varor och tjänster, vilket ger inkomster till lokalsamhället genom turism.

Evenemanget kommer att äga rum från 20 till 28 juli 2024 på Koh Loi, Sri Racha.

Höjdpunkter kommer att inkludera spektakulära uppvisningar av havets färger och framträdanden av kända artister, som förvandlar platsen till en ny nattlig turismupplevelse med ljus- och ljudshower och olika kreativa zoner.

Det förväntas att Vijitr Chonburi "The Magical Island"-evenemanget kommer att locka ett stort antal thailändska och internationella turister, öka medvetenheten om Si Racha och avsevärt öka lokalsamhällets inkomster.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.