Möt Supawadee Panwilai, Pattayas Rising Volleyball Star

Pattaya-

Pattaya News reportrar besökte nyligen Pattaya City School 7 (Ban Nong Phang Khae), där de träffade Miss Supawadee Panwilai, mer känd som "Nong Kab Moo."

Hon är en blivande kvinnlig volleybollspelare med anknytning till Supreme Thipaya Chonburi-E-Tech Club. Supawadee har titeln "Best Outside Hitter of ASEAN" från Princess Cup 2024 Asian Volleyball Championship, U18-kategorin, som hon vann i juni förra året.I ett samtal med "Nong Kab Moo" uttryckte hon sin glädje över att delta i tävlingen och uppnå tre raka segrar. Hennes enastående prestation har gett henne erkännande som den bästa outsiderslagaren i ASEAN, vilket gör henne till en idol för unga spelare på hennes skola.Trots att hon är en del av landslaget, är Supawadee fortfarande engagerad i sin utbildning. Hon balanserar sitt tränings- och tävlingsschema med vanliga studier. Den 8 juli kommer hon att rapportera till Supreme Club för att förbereda sig för Cup A-tävlingen där hon tävlar om kungacupen mot seniorlandslaget. Senare i juli kommer hon att resa till Italien, Schweiz och Australien för att träna.Född den 20 juli 2007, Supawadee är för närvarande en 17-årig elev i Mathayom 5 vid Muang Pattaya School 7. Under ledning av volleybolltränaren Samthaphon Rojsorajsaeng uppnådde hennes lag tvåastatus i den östra regionen och var finalist. i Thailands mästerskap för åldersgruppen under 14 år tidigare.

Supawadee anses vara en lysande diamant inom Team Supreme, och deras mål är att bli Thailands bästa volleybollag i framtiden.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/