76-årig brittisk turist skadad i Pattaya påkörningsolycka

Oplus_0

Pattaya —

En 76-årig brittisk turist skadades måttligt efter att ha blivit påkörd av en motorcykel när han korsade en gata i Pattaya tidigt den 7 juli 2024.

Olyckan inträffade klockan 12:10 på Soi Arunothai på Pattaya Central Road, Nongprue sub-distrikt, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen. Räddningspersonal rusade till platsen för att hitta Graham Hughes liggande skadad på vägen.

Den 76-årige brittiske medborgaren verkade halvmedveten och hade fått en ur led i vänster axel och en rivsår på foten. Personalen gav första hjälpen innan de brådskande transporterade honom till Banglamungs sjukhus.

Enligt ögonvittnet, 41-åriga Pirawan, hade Graham varit i Thailand i två dagar och hade precis druckit på en bar när han blev påkörd av en motorcykel som körde i hastighet när han korsade gatan. Offret kastades till marken och fick skador, men motorcyklisten stannade inte för att hjälpa till och skyndade genast iväg från platsen.

Föraren tappade sin sandal av misstag.

Polisen i Pattaya granskar CCTV-filmer från olyckan och söker efter motorcyklisten redan vid presstid.

I en annan påkörning olycka strax utanför Pattaya förra veckan dödades en handikappad man som korsade vägen tragiskt på motorväg 331.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.