Thailändsk kvinna greps i Pattaya efter att ha stulit en Rolex-klocka och guldkedja från utländsk datum

FOTO: Matichon

Pattaya —

Polisen i Pattaya arresterade en thailändsk kvinna efter att hon påstås ha drogat och rånat hennes utländska dejt i Bangkok på hans dyra Rolex-klocka och en guldkedja värd över en halv miljon baht i juni 2024.

Gripandet kom efter att en oidentifierad utländsk turist lämnade in ett klagomål vid Huai Khwangs polisstation i Bangkok den 20 juni. Turisten påstod att han blivit drogad och bestulen på sin 430,000 150,000 baht guldkedja, 800 XNUMX baht guldarmband, en lyxklocka från Rolex, flera märkeskläder och XNUMX Singaporedollar av en thailändsk kvinna som han träffade på sociala medier.

Turisten berättade för polisen att han hade haft ett förhållande med den misstänkte i fyra år. Den 19 juni, runt 10:30, besökte kvinnan honom på hans hotellrum i området Thiam Ruam Mit, Huai Khwang-distriktet, Bangkok.

Medan de var i rummet och pratade och åt gick turisten på toaletten. När han kom ut kände han sig plötsligt yr, som om han blivit drogad. Turisten föll sedan medvetslös och vaknade senare av att hans egendom var stulen och att kvinnan hade försvunnit. Han lämnade sedan in ett klagomål till Huai Khwangs polisstation.

En polisutredning ledde så småningom till identifieringen av den misstänkte, endast identifierad som Kittiyakorn, 33. Polisen spårade ner henne till en bostadsrätt i Soi Phra Tamnak 1 i Pattaya och arresterade henne den 5 juli, medan hon fortfarande var i sin pyjamas.

Det upptäcktes också att Kittiyakorn hade ett tidigare brottsregister för stöld och var efterlyst på två arresteringsorder utfärdade av Pattayas provinsdomstol och Min Buri brottmålsdomstol.

När hon greps hittades Kittiyakorn i besittning av en Rolex-klocka, som tros vara en av föremålen som stulits från offret. Hon greps och åtalades för nattlig stöld.

Hon släppte dock inget uttalande till The Pattaya News eller andra thailändska medier.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2024!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.