Fastighet: Lönsamt gym och bistro till salu i Bangkok

Lönsamt gym & bistro till salu i Saphan Sung, Bangkok! Fullt utrustat gym med dagliga lektioner (Muay Thai, CrossFit, etc.) och en bistro för en holistisk hälsoupplevelse. Låg hyra och omgiven av tusentals invånare. Perfekt för att ta det till nästa nivå! 🏋️‍♂️

Mer information och priser här.

Kontakta oss Siam Business Brokers HÄR inte Pattaya News med frågor eller förfrågningar.

Sponsrat material.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/