Pattaya motorcyklist svimmar och kraschar in i elstolpen

Pattaya —

En ung motorcyklist skadades allvarligt tidigt på måndagsmorgonen efter att han svimmade under körning och kraschade in i en elstolpe på Pattayas Sukhumvit Road.

Incidenten inträffade runt 12:30 på Soi Sukhumvit 61/1 i Nongprue-distriktet, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen. Sawang Boriboon Thammasathan Rescue Foundation fick ett meddelande om olyckan och skickade omedelbart ett team av räddare till platsen.

Vid ankomsten fann räddningspersonal att en vit Honda PCX-motorcykel hade kraschat in i en verktygsstolpe. Motorcykelns front skadades allvarligt. I närheten hittade de den medvetslösa manlige föraren, som tros vara mellan 18 och 20 år gammal, liggande på vägen med en stor rivsår i ansiktet. Han hade inga identifikationshandlingar på sig.

Föraren, 21-åriga Sorasicha Krasang, skadades också i kraschen. Hon fick ett mindre sår på vänster arm och skavsår på kroppen.

Räddningsarbetare gav första hjälpen till båda offren innan de transporterades till ett närliggande sjukhus för vidare behandling.

Sorasicha berättade för The Pattaya News att hon och föraren var på väg till södra Pattaya på motorcykeln när föraren plötsligt förlorade medvetandet och svängde av vägen. De träffade sedan ett vägräcke innan de kraschade in i elstolpen.

Polisen i Pattaya undersöker orsaken till olyckan och kommer att intervjua föraren när han återhämtat sig.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.