Library Week Project 2024 firar Pattayas rika arv och mjuk kraft

oplus_34

Pattaya-

Pattaya Education Office startade nyligen sitt årliga biblioteksveckaprojekt med fokus på Chonburi-provinsen. Under temat "Chonburi: Vad är bra med denna provins?" evenemanget syftar till att främja läsmedvetenhet och fira de unika aspekterna av denna pulserande region.

Invigningsceremoni och deltagare

Prasatphon Deeden, en medlem i Pattayas kommunfullmäktige, presiderade över öppningsceremonin på Pattaya Public Library på Thepprasit Road, Soi 7. Evenemanget drog deltagande från regeringstjänstemän, lärare och studenter från Learning Promotion Center (SKR.) i Banglamung-distriktet.

Utforska mjuk kraft och lokala skatter

Projektet uppmuntrar deltagarna att utforska Chonburis "mjuka kraft" genom att integrera språk, traditioner och lokal kultur i sina läsupplevelser. Genom att göra det får de insikter om vad som gör Chonburi speciell. Oavsett om det är människors sätt att kommunicera, omhuldade traditioner eller det rika kulturarvet, syftar projektet till att främja intresse och kunskap.

Utställning: Avtäckning av Chonburis förflutna och nutid

Besökare till evenemanget kan också utforska en utställning som fördjupar sig i historien om Chonburis traditioner och dess fängslande turistattraktioner. Från gamla seder till moderna landmärken ger utställningen en inblick i hjärtat av denna kustprovins.

Library Week Project 2024 fungerar som en påminnelse om att läsning inte bara handlar om ord på en sida – det är en inkörsport till förståelse, uppskattning och gemenskap. När deltagarna fördjupar sig i Chonburis berättelser bidrar de till dess pågående berättelse.

För mer information om projektet och kommande evenemang, besök Pattaya Public Library.

*Obs: Library Week Project organiseras av Education Bureau Department of Library, Museum, and Education Network i Pattaya.*

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/