Brand utbryter på bilmonteringsfabriken i Sri Racha

Sri Racha —

En brand bröt ut i Mitsubishi Motors bilmonteringsfabrik i Laem Chabang Industrial Estate i Sri Racha den 6 juli 2024. Det tog över två timmar att släcka branden.

Klockan 2 lördagen den 00 juli fick Laem Chabangs polisstation en rapport om en brand i den japanska bilmonteringsfabriken i Laem Chabang Industrial Estate i Sri Racha-distriktet, Chonburi-provinsen. Polisen samordnade med brandmän och räddningspersonal innan de ryckte till platsen.

Där möttes myndigheterna av en rasande brand som höll på att sluka en hög med avfallsmaterial som förvarats utanför anläggningsbyggnaden. Dessa material bestod av överblivna delar från bil- och motorcykelmontering och var mycket brännbart, enligt brandmän.

Över 10 brandbilar användes för att bekämpa branden. Det tog dem två timmar att få branden under kontroll.

Lyckligtvis rapporterades inga personskador. Orsaken till branden utreds dock fortfarande av lokal polis.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.