Polisen slår till vid poolvillafesten i Na Jomtien, arresterar över 10 tonåringar för droganvändning

Na Jomtien, Sattahip —

Na Jomtien-polisen slog till mot en poolvillafest i Na Jomtien den 6 juli 2024 och arresterade över 10 tonåringar för droganvändning.

Razzian genomfördes av poliser från Na Jomtiens polisstation efter klagomål från lokala invånare om en grupp tonåringar som höll en högljudd fest.

Poliser slog till runt 3:30 och hittade en grupp thailändska tonåringar som dansade till hög musik i ett rum fyllt med laserljus. Gruppen, bestående av 10 män och kvinnor, hittades i besittning av fem plastpåsar innehållande 4.64 gram metamfetamin och ketamin. De greps och fördes till den lokala polisstationen.

Alla tonåringar ska ha erkänt att de konsumerat drogerna. De är för närvarande häktade för ytterligare rättsliga förfaranden.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.