Tonårstvist blir dödlig i Bangkok: Polisen griper sju misstänkta efter dubbelmord

Bangkok —

Klockan 11:30, den 6 juli 2024, fick Bang Na-polisen en rapport om ett dödligt gräl som involverade sju tonåringar som påstås ha mördat två personer, 15 och 16 år gamla, och allvarligt skadat en annan 16-åring i Soi Udomsuk 26, Bang Na, Bangkok.

Vid ankomsten upptäckte poliser och räddare kropparna av de två minderåriga, som brutalt mördades med fem knivhugg och dödliga huvudskador orsakade av en sten på tre kilo.

Ett närliggande 16-årigt offer, även det minderårigt, hittades i kritiskt tillstånd med knivhugg i bålen. Han fick första hjälpen innan han transporterades till Bang Phli-sjukhuset för omedelbar behandling. Det rapporterades att det 16-åriga offret nu är i säkerhet under läkarens vård. Namnen på offren undanhölls av polisen på grund av deras ålder.


Som bevis hittade poliserna en blodfläckad sten och en sextums kniv på platsen.

Händelsen ska härröra från tidigare bråk i sociala medier och en tvist om skador på de misstänktas motorcykel, för vilka offrens vårdnadshavare gått med på att betala 2,000 XNUMX baht i ersättning.

Ett slumpmässigt möte på dagen för händelsen ledde dock till det dödliga bråket.

Polisen identifierade alla sju unga misstänkta, i åldern 14-16, vars namn undanhölls på grund av deras ålder. De fördes till Bang Na polisstation för ytterligare rättsliga förfaranden på anklagelser om mord och andra relaterade brott.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.