Thailand rankas som världens sjätte bästa land för utlandsstationerade

PRESSMEDDELANDE:

InterNations har släppt sin årsrapport som rankar Thailand som världens sjätte bästa land för utlandsstationerade, och behåller sin position från föregående år. Undersökningen, som samlade in svar från över 12,500 53 expats i februari, bedömer XNUMX länder över flera index, inklusive livskvalitet, lätthet att bosätta sig, arbeta utomlands, personlig ekonomi och "expat väsentliga" såsom bostäder, administration, språk och digitalt liv.

Panama leder rankingen som den bästa destinationen för expats, med 82 % av de tillfrågade som uttrycker hög tillfredsställelse med sina liv där, främst på grund av ekonomiska fördelar, pensionsmöjligheter och en förbättrad livskvalitet. Mexiko och Indonesien följer efter, tvåa respektive trea. Indonesien tog ett steg från 13:e plats förra året, berömt för sina låga levnadskostnader, gästvänliga lokalbefolkning och balanserade arbetslivsmiljö.

Spanien, Colombia och Thailand slutför de sex bästa. Däremot inkluderar de tio lägsta länderna Kuwait, som rankas sist, följt av Turkiye, Finland, Tyskland, Kanada, Norge, Italien, Malta, Irland och Storbritannien, som alla står inför olika utmaningar som förringar expat-upplevelsen.

Rapporten ger en omfattande titt på livet för utlandsstationerade globalt, och utforskar de olika element som påverkar deras lycka och övergripande upplevelse av att bo utomlands.

Det föregående är ett pressmeddelande från den thailändska regeringens PR-avdelning.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.