Khao Kheow Open Zoo håller färgglad pingvinvisning för de sista spelen i EM 2024

Pattaya, Thailand-

Den 7 juli 2024 firade Khao Kheow Open Zoo i Sri Racha-distriktet, Chonburi-provinsen, Thailand, fotbolls-EM "Euro 2024".

Som en del av festligheterna dekorerade djurparken lokalen med nationella flaggor från olika deltagande nationer. Tjänstemän tog på sig tröjor som representerade europeiska fotbollslandslag för att förstärka den festliga atmosfären.

Besökare hade det underbara tillfället att bevittna en parad med över 40 bedårande Humboldtpingviner. Dessa charmiga varelser visade upp sin söthet genom att paradera, träna och interagera nära med åskådare. Turister kunde till och med mata pingvinerna och ta selfies med dem.

Zoopersonalen organiserade engagerande aktiviteter för pingvinerna, inklusive att leka med mer än 30 färgglada bollar i vattnet. Detta underhöll inte bara besökare utan främjade också naturligt djurbeteende och sensorisk träning, med hjälp av pingvinernas syn.

För den intresserade finns det två dagliga speltider: omgång 1 kl. 10 och omgång 00 kl. 2, med ytterligare föreställningar på lördagar, söndagar och allmänna helgdagar kl. 2

För ytterligare information kan du kontakta djurparken på 038-318444. Njut av Euro 2024-festligheterna på Khao Kheow Open Zoo! 🐧⚽🌟

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/