Trattoria Italiana Jomtien av Luca: En kulinarisk pärla som firar över 15 år av autentiska italienska smaker

Jomtien, Thailand – Inbäddat i hjärtat av Jomtien nära Food Mart och flygplatsens busstation, Trattoria Italiana har varit en ledstjärna för kulinarisk excellens i över 15 år.

Från sin ödmjuka början 2009 har denna familjeägda trattoria konsekvent förtjust diners med sin aptitretande italienska rätt.

At Trattoria Italiana, mat är inte bara näring; det är en upplevelse. Menyn har en rad klassiska italienska rätter, var och en gjord med kärlek och precision. Här är bara två höjdpunkter från deras omfattande meny som du bör kolla in:

1. Handgjorda pizzor: Oavsett om du är ett fan av tunn skorpa eller deep-dish, är Trattorias pizzor en bit av himlen. Den vedeldade ugnen säkerställer en krispig skorpa, medan påläggen – färsk mozzarella, solmogna tomater och doftande basilika – sjunger i harmoni.

2. Läckra pasta: Från silkeslen carbonara till robust bolognese, pastautbudet är en hyllning till Italiens regionala smaker.

Kvalitetsingredienser, oförglömliga smaker

Trattoria Italiana är stolta över att bara köpa de bästa ingredienserna. Färska örter, importerade ostar och förstklassig olivolja lyfter varje rätt. Resultatet? En symfoni av smaker som tar dig direkt till Roms kullerstensgator.

En fest för alla

Trattoria Italiana anser att alla borde uppleva glädjen i det italienska köket. Det är därför deras priser är uppfriskande överkomliga. Oavsett om du firar ett speciellt tillfälle eller bara är sugen på komfortmat, välkomnar Trattoria dig med öppna armar.

Var man hittar dem

**Plats**: Thappraya Rd, undangömt bakom busstationen. Leta efter skylten bredvid Food Mart – det är en hemlighet värd att upptäcka.

⏰ **Öppettider**: Från 4:00 till den sista beställningen 10:20. Oavsett om det är en lugn middag eller ett sug efter kvällen, väntar Trattoria.

🔒 **Öppet varje dag**: Ja, även på söndagar och helgdagar. För god mat känner ingen vila.

Boka ditt bord

För bokningar eller förfrågningar, ring 082-4768-809. Oavsett om du planerar en romantisk dejt eller en familjesammankomst, Trattoria Italiana utlovar en oförglömlig matupplevelse.

Så höj ditt vinglas och skål till 15+ år av kulinarisk magi kl Trattoria Italiana Jomtien av Luca!

Kolla in ett galleri med bara några av deras många rätter nedan: (Tips: Klicka på ett foto och sedan kan du enkelt klicka dig igenom hela galleriet i stället för att rulla nedåt.)

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/