Är du medveten om att Pattaya News är tillgängligt på YouTube?

Är du medveten om att The Pattaya News är tillgängligt på YouTube?

YouTube är den mest populära videoplattformen på planeten och erbjuder fördelar jämfört med vissa andra medieplattformar; videor på YouTube kan ses i hög kvalitet på både stora och små skärmar.

Vissa andra sociala medieplattformar uppmuntrar användningen av en vertikal eller "porträtt" aspektration som ofta inte är som den filmades. Detta resulterar ofta i att du bara ser en del av bilden, på YouTube kan du se dessa filmer i deras korrekta horisontella eller 'liggande' format.

Det är enkelt och gratis att prenumerera på YouTube och få ett meddelande när The Pattaya News laddar upp nytt innehåll. Se nyheterna som de var tänkta att vara genom att prenumerera på The Pattaya News på YouTube.

Pattaya News YouTube-kanal publicerar vanligtvis några videor om dagen, fokuserade på riktiga lokala nyheter och filmade av våra egna reportrar på marken. Vi fokuserar på fakta och håller våra åsikter borta, och låter bara våra tittare göra åsikter om nyheterna.

Vi tror inte heller på videor i stil med talande argument, så du kan vara säker på att nyheterna du tittar på är faktiska nyheter och inte duellerande åsikter som är vanliga i andra medier.

Vi försöker också att hålla våra rapporter korta, koncisa och tydliga och ge dig information om nyheterna på vanlig engelska, vilket ger våra tittare de fakta de behöver veta.

Slutligen vet vi att våra tittare har en mängd olika känslighets- och toleransnivåer för våld och grafiskt innehåll, så se till att vi inte visar något som kan förolämpa vissa av våra tittare samtidigt som de ger dem det innehåll och sammanhang de vill ha. Vi hör högt och tydligt att några av våra tittare är upprörda över övergrafiskt innehåll på thailändska nyheter och försöker nå en balans mellan att visa nyheterna och att vara medkännande reportrar för de som presenteras och deras familjer och vänner.

Ge oss ett försök och prenumerera på oss på YouTube idag och gå med tusentals andra prenumeranter!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/