18-årig Big Bike Rider allvarligt skadad i Sattahip-olycka

Sattahip —

En 18-årig stor cykelförare kraschade på baksidan av en sedan i Chonburis Sattahip-distrikt på morgonen den 9 juli 2024. Föraren fick allvarliga skador.

Sawang Boriboon Rojana Thammasathan Sattahip Foundation fick en rapport om en motorcykelolycka med en stor cykel och en bil klockan 7:30 idag. Incidenten inträffade på Sukhumvit Road på väg till Sattahip i Na Jomtien-distriktet. Räddningspersonal åkte skyndsamt till platsen.

Vid ankomsten hittade räddningspersonal en stor folkmassa samlad runt olycksplatsen. På vägen låg en svart Honda CB 650 stor cykel på sidan, med allvarliga skador framtill. I närheten hittades ryttaren, endast identifierad som Mr. P (efternamn undanhållet på grund av sin ålder), 18, liggande på mittremsan i ett halvt medvetet tillstånd. Räddningsarbetare gav första hjälpen innan de transporterade honom till ett närliggande sjukhus.

30 meter från motorcykeln hittade räddningspersonal en vit Mitsubishi-bil med svåra skador i bakändan på förarsidan. Dess oidentifierade förare väntade på platsen för att lämna ett uttalande till polisen. Han var inte skadad.

Enligt ögonvittnen rusade den stora cykeln i höger fil när den tappade kontrollen och smällde in i bilens bakre del, som också befann sig i samma fil. Krocken gjorde att motorcykelföraren fick allvarliga skador.

Polisen granskar CCTV-bilder från området för att identifiera den exakta orsaken till olyckan och fastställa vem som var felet.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.