Kvinna i Pattaya lämnar in klagomål efter att ha blivit famlad av en otrevlig man som poserar som polis

Pattaya —

En thailändsk kvinna lämnade in ett klagomål till Pattaya-polisen och hävdade att en man som utgav sig för att vara en polis tog tag i hennes bröst på en nattklubb på South Pattaya Road tidigt den 9 juli 2024.

39-åriga Aim, vars riktiga namn undanhölls av polisen för att skydda hennes integritet, berättade för polisen att händelsen inträffade medan hon satt på nattklubben för att njuta av en sång och en drink. Hon sa att en grupp turister lämnade anläggningen när en grupp på 10 män gick fram till henne för att säga hej.

En av männen, som påstår sig vara en polis från Rayong-provinsen, startade en konversation med Aim, som hon engagerade sig i av artighet. Mannen lämnade kort Aims bord bara för att återvända kort efter och fortsatte att treva henne, sträckte sig in i hennes skjorta och rörde vid hennes bröst, sa Aim.

Offret berättade för polisen i Pattaya att denna handling orsakade henne betydande ångest. När hon skrek reste sig mannens sällskap, som hade observerat situationen, och hotade henne och hävdade att mannen var en polis. Men Aim svarade att mannen fortfarande inte hade rätt att röra henne på ett olämpligt sätt trots hans påstådda yrke.

Aim kontaktade sedan Pattaya-polisen och när poliser anlände till nattklubben flydde gruppen män från platsen genom bakdörren till etablissemanget.

Aim lämnade in en polisanmälan och krävde rättsliga åtgärder mot den otrevliga individen. Pattayapolisen utreder för närvarande fallet och identifierar den misstänkte.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.