Dashcam-filmer fångar motorcykel som skär av bil, vilket resulterade i dödlig kollision i Pattaya

Pattaya —

En bilinstrumentkamera fångade en motorcyklist som skar av en bil i Pattaya innan han blev påkörd och dödad tidigt den 9 juli 2024.

Klockan 5 igår fick Sawang Boriboon Thammasathan Rescue Foundation en rapport om en trafikolycka med en bil och en motorcykel. Incidenten inträffade på Nongprues järnvägsväg i Nongprues underdistrikt, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen. Räddningspersonal ryckte omedelbart ut till platsen.

Där hittade bärgare en röd Toyota Altis sedan, med fronten svårt skadad. Föraren, Danai Kraiwan, 24, var oskadd. I närheten hittades också en gul Honda Click 125i-motorcykel skadad. På vägen upptäckte räddningspersonal kroppen av en man utan identifieringshandlingar. Mannen skadades svårt och fick första hjälpen av bärgare. Han dukade dock av av sina skador och dödförklarades på platsen.

Herr Danai, bilföraren, berättade för The Pattaya News att han körde hem från Laem Chabang mot Pattaya på Nongprue Railway Road efter jobbet. När han kom fram till olycksplatsen korsade en motorcykel plötsligt järnvägsspåren i hög hastighet och skar av honom. Mr. Danai kunde inte bromsa i tid, så han kolliderade frontalt med motorcykeln. Efter händelsen stannade han omedelbart sin bil och ringde på hjälp.

Polisen i Nongprue samlade in bevis, inklusive dashcam-filmer från Mr. Danais bil. Filmen fångade tydligt ögonblicket för kollisionen.

Den avlidnes kropp transporterades till Banglamungs sjukhus i väntan på identifiering och begravningsarrangemang av hans familjemedlemmar.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.