Möt det splitternya Pattaya News E-paper: Din källa för en traditionell nyhetskänsla i ett modernt digitalt format

Pattaya News är din favoritkälla för de senaste nyheterna i och runt Pattaya, Thailand och Sydostasien. Vårt uppdrag är att tillhandahålla verklig, opartisk och effektfull nyheter som håller dig informerad. Oavsett om du är en lokal invånare, en resenär eller helt enkelt nyfiken på de senaste händelserna, har vi dig täckt.

I många år har våra läsare, särskilt våra äldre, bett om ett papper i traditionell stil eftersom de saknar utseendet och känslan i detta format, ogillar annonser på webbplatsen eller ogillar sociala medier, etc. Vi har alltid varit stolta över att vara en digital nyhetsledare, och ett klassiskt tryckpapper är varken ekonomiskt genomförbart eller har tillräckligt intresse för att vi ska kunna fortsätta. Men istället har vi kommit med ett helt nytt elektroniskt/digitalt e-papper som levererar det bästa av två världar!

Vad du hittar i vår e-tidning

  1. Senaste uppdateringar: Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna om ämnen som affärer, hälsa och kultur, med tidningen som fokuserar mycket på samhällsnyheter och visar fantastiska attraktioner, restauranger och aktiviteter.
  2. Affärsinsikter: Upptäck det senaste och bästa inom lokala företag med särskilt fokus på fantastiska ställen för turister OCH ex-klappar att äta, besöka och koppla av.
  3. Lokala händelser: Från samhällshändelser till aktuella händelser, vi rapporterar om allt som är viktigt för vår community.
  4. Kulturella höjdpunkter: Utforska thailändsk kultur, traditioner och evenemang som formar den lokala scenen.

Varför välja Pattaya News?

  • Opartisk rapportering: Vi prioriterar saklig, opartisk rapportering, vilket säkerställer att du får korrekt information.
  • aktualitet: Vårt team arbetar outtröttligt för att ge dig nyheter när det händer, så att du alltid har koll.
  • Samhällsfokus: Vi bryr oss om våra läsare och strävar efter att tjäna lokalsamhällets intressen.

Besök The E-paper HÄR. 

Utforska vår e-tidning och håll dig informerad, med en ny veckoupplaga som publiceras varje lördag morgon.

Åh, och det bästa av allt... E-tidningen är 100 % gratis att läsa för alla!!!

Åh, och oroa dig inte, e-tidningen ersätter inte webbplatsen, sociala medier eller videor för dem som föredrar att använda dessa kanaler för sina nyheter. Det är bara ytterligare ett bra sätt för våra läsare som väljer att göra det att konsumera nyheterna!

För de som är intresserade av att lyfta fram och visa upp DITT lokala företag, evenemang eller tjänst i Pattaya, maila oss på Sales@thepattayanews.com eller skicka oss en LINE:


 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/