Darttavlor/ligor avstängda i hela Pattaya, sa företag till Ny licens kommer

Ett meddelande från Thailand Dart Association.

Pattaya-

Lokala dartspelare och dartföreningar blev förvånade över att höra den 2 februari 2018 att alla dartligor ska avbrytas och darttavlor tas ner. Pattaya Darts-föreningen säger att det har fått veta att det finns en ny licens som kommer att behöva köpas av barer specifikt för darttavlor och dartligor. Detta inkluderar elektroniska darttavlor, magnetiska pilar, etc.

Men för närvarande är dartlicensen inte tillgänglig. Pattaya News kan bekräfta att flera företag i området har tagit ner sina darttavlor som en försiktighetsåtgärd, inklusive Retox-gruppen eller avstängda dartligor vid denna tidpunkt. Lokala dartspelare och Thailands Dart Association kommer att nå ut till stadshuset för att tala om ytterligare förtydliganden om denna tillämpning och när licensen kommer att finnas tillgänglig samt kostnaden.

Flera dagar före detta tillkännagivande kan The Pattaya News bekräfta att HK Darts Bar, som ligger på Soi 6 i Pattaya, blev en razzia av thailändska brottsbekämpande tjänstemän och att flera elektroniska dartspel konfiskerades och togs bort. De fick också veta att de inte hade en licens för maskinerna (även om en inte är tillgänglig för närvarande) och när detta skrivs är de fortfarande stängda av brottsbekämpande myndigheter för licensbrott.

Vi här på The Pattaya News kommer att ge uppföljning när vi har mer information från City Hall och The Thailand Darts Association om denna tillämpning och licensförordning gällande dart.

 

 

KÄLLAPattaya dartförening
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/