Intresserad av att arbeta hos oss? Gå med i Pattaya News-teamet

 

Pattaya News letar alltid efter begåvade, hårt arbetande lagspelare för att ansluta sig till vårt växande team.

Läs mer om oss på denna länk här:

Om Oss

Våra nuvarande tjänster vi anställer till:

-Marknadsföring/Försäljning

Arbetsbeskrivning: Detta är ett provisionsbaserat arbete. Marknadsförings- och försäljningsmedarbetare är ansvariga för att öka våra annonsintäkter genom att nå ut till lokala, regionala och nationella företag som intresserar vår läsarbas. Dessutom skulle denna position innebära att arbeta med lokala företag och företag för att marknadsföra sina evenemang.

Denna position involverar personlig marknadsföring och marknadsföring via telefon, såväl som färdigheter i att landa försäljningen och kalla eller kallbesöka lokala företag. Vi söker för närvarande endast thailändska medborgare. En perfekt kandidat skulle vara självgående, insatt i den lokala marknaden och företag, ha ett positivt rykte, ha förmågan att arbeta på egen hand, sina egna transporter och vara skicklig inom försäljning.

Skicka ditt CV/CV tillEditor@ThePattayanews.com

Inkludera eventuella referenser du kan ha.

Eller kontakta oss här:

  Den totala ersättningen beror på kandidatens förmåga att skaffa och behålla kunder för att annonsera med The Pattaya News.

  Frågor? Tveka inte att maila oss.

   

  Prenumerera
  Adam Judd
  Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/