Våra partnerjurister

Juridiska alternativ/Advokater

Vi får ofta e-post och meddelanden här på The Pattaya News som begär att vi publicerar eller skriver en artikel om personliga och juridiska situationer eller tvister som en part har med en annan eller ett problem som någon har med en hyresvärd, företag eller annat entitet. Vi är inte undersökande reportrar och på grund av de hårda lagarna om förtal och förtal i Thailand kan vi inte publicera berättelser eller göra utredningar om inte rätt myndigheter, advokater eller polis har varit ordentligt involverade. Kolla även denna sida nedan: https://thepattayanews.com/legal-help-and-press-release-contacts/

Vi har dock två fantastiska partnerjurister som gärna pratar med dig om ditt problem med en individ, enhet eller företag. 

Alternativet 1:

Behöver du en advokat? Isaan Advokater är här för dig!

Alternativet 2:

 

Herr Prasittisak Sanauwan

"På grund av vår verksamhets natur och flera andra verksamheter vi är involverade i, har vi gått igenom minst 5 advokater i Pattaya för att hitta en som är väldigt ärlig och gör precis som han säger!" Bryan blommor

Han är specialiserad på straffrätt, civilrätt och tvister.

Du kan mejla Prasittisak Sanauwan på Express Law i formuläret nedan eller ring honom direkt.

Vänligen nämn att du hittade honom på The Pattaya News eftersom han rådfrågar oss ofta. Vi har en mycket stark relation med Sanauwan och vi ville marknadsföra honom eftersom han är så professionell.

Om du inte har ett ärende som är värt besväret kommer han att berätta för dig.

Thailändskt 0956659736
Engelska 0854307659
LINE ID pssw90

Skicka slutligen ett formulär direkt till oss om du önskar så kan vi hjälpa dig att komma i kontakt med en jurist som hjälper dig.

Plats

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)