fbpx

 

Delägare av The Pattaya News, Punnipa Flowers, med distriktschefen för Banglamung, december 2019

Vi är The Pattaya News.com/TPNnational.com, en professionellt driven och fullt licensierad av den thailändska regeringens nyhetswebbplats och det totala sociala medienätverket fokuserat på lokala nyheter baserat i Pattaya, Thailand samt de omgivande regionområdena Chon Buri, Rayong , Sattahip, Naklua, Jomtien och Banglamung. Vi äger och driver TPNnational.com som ägnas åt National Thailand-nyheter. Ägare är Bryan Flowers, Punnipa Flowers och Adam Judd alla baserade i Pattaya.

I april 2024 har bara vår thailändska Facebook cirka 549,000 228,000 följare och gilla-markeringar, vilket gör den till den mest följda nyheten i det lokala området. Vår engelska Facebook har cirka XNUMX XNUMX unika användare, som är lokala invånare och vanliga turister till det större Chon Buri-området.

Vi har också en växande och aktiv närvaro på Instagram, Tiktok, YouTube och Twitter. Länkar till alla dessa finns nedan.

Ägare av Pattaya News Adam Judd, Bryan Flowers, Punnipa Flowers och personal med Pattayas borgmästare, Sontaya Kunplome i december 2019.

Vi grundades i december 2017 som ett litet team av ex-pats och thailändska medborgare som ville ge opartiska, informativa, aktuella, icke-aggregerade, självskrivna och effektfulla nyheter med konsekvent uppföljning i Pattaya område.

Vi kommer att fortsätta att expandera under 2024/2025-året och kommer att bygga vårt team ytterligare och förbättra vår kvalitet och närvaro på daglig basis.

Annonsörer och privatpersoner som är intresserade av ett potentiellt jobb hos oss kan kontakta oss på Editor@ThePattayanews.com. En länk till vår annonssida finns också nedan.

Våra grundare, Punnipa och Bryan Flowers, och Adam Judd är långtids- och heltidsboende i Pattaya-området med över ett decenniums erfarenhet av Pattaya-marknaden och bor i Thailand. De är fokuserade på att leverera en premiumupplevelse och den bästa nyhetswebbplatsen för Pattaya-området och den omgivande regionen. Du kan hitta bilder och information för våra skribenter och grundare nedan.

Pattaya News medgrundare Adam Judd, Bryan Flowers och Punnipa Flowers med personal och Pattayas polischef överste Khemmarin Pitsamai i december 2019.

Vi har också grundat och driver http://Thepattayanews.co.th, en thailändsk version av The Pattaya News. Vi är fokuserade på lokal information för Pattaya, VERKLIG nyheter, inte en clickbait-webbplats eller en som försöker sälja produkter till dig i sken av nyheter. Vi springer också Phuketdailynews.com för thailändska Phuket-nyheter. Vi springer också TheBangkoknews.com för thailändska nationella nyheter. Vi springer också ThePhuketExpress.com för engelskspråkiga Phuket-nyheter.

Vi grundade och designade också www.Pattayaunplugged.com, som är vår medieavdelning och fokuserar på lokala företag, tips, råd, bloggar, bloggar och en övergripande communityportal för vad som händer i Pattaya.

Pattaya News Grundare och personal med Pattaya Citys vice borgmästare för PR och evenemang Ronnakit Ekkasing i december 2019.

Vi har två Youtube-kanaler och är aktiva på Facebook Watch med våra egna originalnyhetsrapporter och videor på engelska och thailändska som finns här:

Engelska: https://www.youtube.com/channel/UCznGH-m-TAn2iqTYQL5yOcA

Thailändska: https://www.youtube.com/channel/UCBd3VgsV9K2QecvXpHsNB2A

Vi har blivit professionella affärsnyhetspartners med The Pattaya Japanese Association i Pattaya och har ett samarbete med dem när det gäller att publicera varandras nyheter. Du hittar deras hemsida här:

PJA Pattaya: https://pattayaja.com/?fbclid=IwAR1FRm1CYPKnJxuoRbdjjiESos93gPj-vdqQ0DDe82udMqWaikDMiaxwnJU

Vi startade också nyligen thailändska nyheter för nationella thailändska läsare på TheBangkoknews.com. Vi kör även Nationella nyheter för engelska läsare på TPNnational.com. Vi springer också Phuketdailynews.com för thailändska Phuket-nyheter.

Våra primära kontakter är följande. Vi svarar snabbast på Facebook men du är välkommen att använda någon av följande kontakter: För juridiska kontakter, hjälp med en advokat för undersökande journalistik, information om pressmeddelanden och begäranden om rättelse/borttagning, se här: https://thepattayanews.com/legal-help-and-press-release-contacts/

Obs: Om du vill avsluta prenumerationen på vårt nyhetsbrev bör det finnas en direktlänk längst ner i ditt dagliga nyhetsbrev som säger Ändra din prenumeration, fortsätt sedan med att scrolla ner och klicka på avbryt. Du kan avregistrera dig härifrån. Om du vill stänga av aviseringar/varningar om artiklar på din dator klicka här. Om du fortfarande behöver hjälp mejla oss på Editor@ThePattayanews.com

Primär E-postadress: redaktör@ThePattayanews.com

Försäljning/Reklam/Marknadsföring: 0889272454, Facebook messenger, eller Sales@ThePattayanews.com

Facebook: https://www.facebook.com/Thepattayanews/

Thailändsk Facebook: https://www.facebook.com/thepattayanewsthai/

Engelsk telefon: 0935363387 Endast seriösa företagsförfrågningar (Detta nummer är INTE för klagomål, korrigeringar, juridiska frågor, nyhetstips, frågor, tvister eller liknande förfrågningar. Vänligen maila oss eller skicka ett meddelande på Facebook för dessa.)

Thai telefon: 0889272454 Endast seriösa företagsförfrågningar (Detta nummer är INTE för klagomål, korrigeringar, juridiska frågor, nyhetstips, frågor, tvister eller liknande förfrågningar. Vänligen maila oss eller skicka ett meddelande på Facebook för dessa.)

Google Nyheter: https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMMm0kgswk_2nAw?hl=en-US&gl=US&ceid=US:en

Instagram: https://www.instagram.com/thepattayanews/#

Trådar: https://www.threads.net/@thepattayanews

Youtube engelska: https://www.youtube.com/channel/UCznGH-m-TAn2iqTYQL5yOcA

YouTube Thai: https://www.youtube.com/channel/UCBd3VgsV9K2QecvXpHsNB2A

Youtube supporterprogram: https://www.youtube.com/channel/UCznGH-m-TAn2iqTYQL5yOcA/join

Tiktok engelska: https://www.tiktok.com/@thepattayanewsenglish

Tiktok Thai: https://www.tiktok.com/@thepattayanews

X: https://x.com/The_PattayaNews

tumblr: https://thepattayanews.tumblr.com/

Feedburner: http://feeds.feedburner.com/ThePattayaNews

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/the-pattaya-news/

Blädderblock: https://flipboard.com/@thepattayanews/the-pattaya-news-2qmo724fz

Feedly: https://feedly.com/i/feed/content/feed/http://feeds.feedburner.com/ThePattayaNews

Pinterest: https://www.pinterest.com/ThePattayaNews/thailand-news-by-the-pattaya-news/

Telegramgrupp: https://t.me/thepattayanewsofficial

Linjegrupp: https://line.me/ti/g2/rdq1rcr3BlzaDyLuQ9eplw

Annonsera med oss: https://thepattayanews.com/advertise-with-us-have-us-attend-your-event/

Våra försäkringspartners: https://thepattayanews.com/2021/11/09/need-covid-19-travel-insurance-for-your-next-thailand-visit-here-is-a-great-option/

Våra fastighetspartners: TPN-egendom

Våra juridiska partners: https://thepattayanews.com/2022/03/05/need-a-lawyer-isaan-lawyers-is-here-for-you/

Vårt Facebook-supporterprogram: https://facebook.com/becomesupporter/Thepattayanews/

Prenumerera på vårt kostnadsfria dagliga nyhetsbrev: https://thepattayanews.com/newsletter/

Gå med i diskussionen i våra aktiva Facebookgrupper!!!!
Pattaya: https://www.facebook.com/groups/438849630140035/
Thailand National: https://web.facebook.com/groups/312587489772516

Kontorsadress, endast efter överenskommelse:

Eller kontakta oss med det här formuläret redan nu!

  Chief Thai Editor för Thepattayanews.net:

  Mr Bank Konba

  Engelsk delägare: Adam Judd

  Kan nås via e-post på redaktör@ThePattayanews.com eller på kontorets telefonnummer som anges ovan. E-post är att föredra för första kontakt och sedan kan en tid bokas för affärsärenden.

  Fullständig författarbiografi för Adam Judd och personliga kontakter finns här: https://thepattayanews.com/author/users1278/

  Observera att telefonnummer endast är till för allvarliga reklamrelaterade affärsförfrågningar, inte klagomål, allmänna frågor eller juridiska frågor. Se ovanstående länk.

  Delägare/ägare av The Pattaya News: Fru Punnipa Blommor, redaktör@ThePattayanews.com

  Bank Konba och Ms. Punnipa Flowers med den tidigare polischefen i maj 2019.
  ×