Över 30 "affärsmän" lurade av över 150 miljoner baht av Ladyboy med guldbedrägeri

Ett 30-tal affärsmän i Pattaya säger att en transvestit före detta kabaréartisten lurade dem på nästan 150 miljoner Bt totalt.

Panthakorn Supawannathorn, 46, och de andra lämnade in ett klagomål till Pattayas polisstation kl. 3 (Ja, 3) på torsdagen och påstod att Wiwat Lamnee, 00, hade lurat dem att investera i guldtackor med ett löfte om hög avkastning på investeringsvinsten betalningar var 30:e till 10:e dag.

  Panthakorn sa att var och en av affärsmännen hade investerat mellan 500,000 6000,000 och XNUMX XNUMX Bt, överfört pengarna till Wiwat, som sedan försvann och slutade svara på meddelanden och telefonsamtal.

Vi kommer att fortsätta att tillhandahålla uppdateringar när vi får dem.

Prenumerera
KÄLLANationen
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/