Pattayas turistpolis fortsätter att jaga efter par som fångats på kamera som har sex på Dongtan Beach offentligt

Jomtien-

Pattayas turistpolis jagar efter vad som tros vara ett utländskt par som filmades när de hade sex vid 8:00 på morgonen några dagar innan på ett avloppsrör mitt på ljusa dagen och utsikt över många morgonturister på Dongtan Beach, som ligger i Jomtien.

Filmer från händelsen delades flitigt på sociala medier vilket orsakade upprördhet och ilska från många lokala thailändska invånare. Myndigheter från turistpolisen uppgav att de hade för avsikt att fånga och åtala personerna på videon eftersom de inte reflekterar, citerar, Pattayas familjevänliga värderingar i världsklass. Slut citat.

Tjänstemän från Pattaya Marine Rescue Center som ligger bara några hundra meter från där paret fångades filmade filmerna och skrek åt dem att sluta. Det gjorde de och fortsatte sedan att fly. Tjänstemännen uppger att paret hade setts vackla nerför stranden i ungefär trettio minuter i ett starkt berusat tillstånd tuffande från en flaska whisky.

Vi här på The Pattaya News kommer att fortsätta att uppdatera dig om den här historien.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/