82-årig thailändsk man sparkade av sin vagn genom att 21-årig dör efter koma (video)

Bangkok-

82-åriga Juroon Meepan, en avfallsskötare för sitt uppehälle, sparkades av sin vagn tidigare denna månad i Bangkok efter att 21-åriga Narathorn Soattiyung, som går förbi George, klippte sin vagn med sin motorcykel, blev arg (Även om olyckan var hans fel) och kom tillbaka och attackerade brutalt Mr Meepan, vilket försatte honom i koma. Narathorn, som ursprungligen anklagades för misshandel, greps på nytt och åtalades för dråp i morse, den andra och släpptes i eftermiddags mot en borgen på 180,000 XNUMX baht.

Sociala medier är förståeligt nog mycket upprörda över situationen och har sprängt Narathorn på flera thailändska webbplatser.

Hans fru sa till Khao Sod English:

"Jag vill säga till honom, oroa dig inte längre. Du får vila nu”, sa Juroons 71-åriga fru Chaluay Jaritek i morse. ”Till unga: Var inte så het i huvudet. Se vad som hände här. Snälla agera som bra människor. Föräldrar vill ha bra barn.”

Chaluay sa att hon inte fick höra några sista ord med sin man, som inte svarat sedan överfallet.

"Jag måste bara reta honom lite och säga att han måste vara så bekväm att ha någon som matar honom hela dagen," sa Chaluay.

Juroons dotter Wanida Maneepan sa på fredagen att deras "stora förlust" borde vara en läxa.

"Personligen är jag arg. Men å andra sidan var min pappa gammal och det är bättre för honom att äntligen vila”, sa hon. "Jag vill säga till folk att inte göra det här mot någons familj. Det är en så stor förlust.”

Innan han råkade ut för svåra tider och var tvungen att samla in avfall och kasserade varor för att sälja från sin saleng, var Juroon en av grundarna av ett metalltillverkningsföretag som heter Saksit Alloy. Han tvingades sälja sin andel efter finanskrisen i Tom Yum Kung 1997.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/