Zummerbeach Music Festival är denna helg, 6:e och 7:e april i Jomtien på The Pinnacle Grand

Festival fokuserar på trap, drum and bas, Psytrance, Deep House

Jomtien-

I helgen äger musikfestivalen Zummerbeach rum på The Pinnacle Grand i Jomtien som ligger nära Soi 8 i na Jomtien. Den har det bästa inom trap, Drum N Bass, Jungle, Psytrance och Deep House.

Biljetter finns tillgängliga på www.zummerbeach.com för 1500 baht per dag och för båda dagarna 2500 baht.

Här är en snabb video om evenemanget.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/