Brittisk turist knivhuggen brutalt flera gånger i Pattaya av en 38-årig thailändsk flickvän

Pattaya-

I går kväll, under de tidiga timmarna på fredagskvällen den 7 april, knivhöggs en för närvarande oidentifierad brittisk turist flera gånger på ett lokalt hotell i Pattaya av en 38-årig thailändsk kvinna, som sa att hon var hans flickvän och för närvarande bara har utnämnts till Ms. Waran.

Detaljerna är knappa i nuläget men mannen lever för närvarande om än i kritiskt tillstånd på Pattaya Memorial Hospital med flera allvarliga knivhugg och kämpar för sitt liv.

Waran verkade oberäknelig på platsen för mannens hotell och uppgavs av poliserna ha leende och le efter händelsen och verkade avslappnad och lugn när hon visade polisen vapnet som användes, rummets tillstånd och mannens blodiga kläder. Hon är häktad av polisen i väntan på åtal. Hon avböjde dock att uppge exakt varför hon försökte knivhugga mannen till döds. Hon testade också positivt för yabba/meth.

Våra tankar går till gentlemannen och hans hoppfulla tillfrisknande. Vi kommer att tillhandahålla ytterligare uppdateringar när vi får dem. Bilderna är nedan, varnade att de är väldigt grafiska.

KÄLLAPattaya polis
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/