Australian National greps för stöld på Walking Street

Australian National, Oliver Niyonsaba, 21 greps i lördags kväll på en nöjesplats på Walking Street efter att han påstås ha stulit värdefulla föremål från en thailändsk kvinnas väska när hon gick på toaletten.

Thannayalak Nasuhai, 40, njöt av en utekväll med vänner på liverockarenan på Walking Street när hon gick på toaletten och lämnade en påse på bordet med flera värdefulla ägodelar, som inte har namngetts av polisen.

Mr. Niyonsaba, som såg henne lämna väskan, gick snabbt fram till bordet och genomsökte väskan, som också sågs på CC-tv, tog bort flera föremål och stoppade dem i sina fickor. Hennes vän, som Mr. Niyonsaba inte märkte när hon dansade i närheten, såg stölden och larmade personalen.

Personalen höll fast Niyonsaba, trots att han försökte fly, tills turistpolisen anlände och arresterade honom. Mr. Niyonsaba hävdar för polisen att han trodde att väskan var hans eftersom han var lite berusad.

Polisen kommer att väcka åtal för stöld. Niyonsaba är för närvarande fängslad på Pattayas polisstation.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/