Pedofil från USA fångad på kamera när han exponerar sig för en grupp barn vid templet (video)

Pappa-

Övervakningskameror utanför ett tempel i Thailand fångade en oroande scen på tisdagskvällen efter att en amerikansk pedofil började avslöja sig själv och ta tag i barn.

Identifierad som 65-årige Michael Stillinger, perversen från Portland, Oregon, visades på filmen när han närmade sig en grupp barn mellan två och nio år gamla i Pai, Thailand.

Mannen ryckte och kramade till och med en liten flicka som tack och lov blev bortdragen av sin vän.

Stillinger tappade sedan byxorna för att exponera sin penis samtidigt som han ropade orden "Jag älskar dig" till barnen.

En lokal invånare vid namn Tom Baroni ska ha vidtagit åtgärder och ringt polisen efter att ha intervjuat de terroriserade barnen när de kom hem till hans grannar. Baroni, som ursprungligen kommer från Sverige, säger att Stillinger hävdade att han bor i Indien och är inblandad i ett barnhem där.

Lokal polis arresterade Stillinger kort efter händelsen och Baronis klagomål och på polisstationen blev han tillsagd att betala böter på 500 thailändska baht för "offentlig nakenhet” och ytterligare 500 baht för "att vara berusad offentligt vilket leder till oreda beteende." Herr Stillinger hävdade för polisen att han var mycket berusad, mörklagd och inte var medveten om sitt beteende.

Men det är naturligtvis inte över än eftersom polisen ännu inte hade sett CCTV-filmerna från templet.

Medan Stillinger släpptes den natten, arresterades han igen inom några timmar strax efter att utredarna granskat övervakningskamerans bilder och sett vad han har hållit på med.

Polisen behandlar nu utvisningen och svartlistningen av sexpaten för att vara en "fara för barn". De har också meddelat FBI i Amerika.

"Polisen utredde fallet med Michael Stillinger, 65 år, en amerikansk medborgare som var naken med barn och försökte utföra en oförskämd handling med barn." Pai-polisens generalmajor Bandit Tungkasan citerades i lokala nyheter.

"Polisen i Pai grep den misstänkte och han fick böter och släpptes. CCTV kontrollerades igen efter klagomål från medborgare och vi ansåg den här personen mycket farlig och det är inte lämpligt för honom att stanna i Thailand.” Mr. Tungkasan uppgav vidare.

"Det finns en risk att han gör brott mot barn i Thailand. Den misstänkte greps och skickades till Chiang Mais provinspolisavdelning för att åtalas i kungariket Thailand. Polisen kommer också att driva kursen för att han ska bli svartlistad så att han inte får ta sig in i Thailand. Vi kommer att fortsätta att trycka bort honom från Thailand.” Herr Tunkasan avslutade sitt uttalande med detta.

Vi här på The Pattaya News varnar för att följande bilder och video kan vara störande för vissa läsare.

 

Prenumerera
KÄLLANästa Shark
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/